Abonament „Sol și suflet”

Abonamentul anual la coșul de legume Sol și Suflet este o formă de parteneriat și solidaritate între consumator și producător, după modelul agriculturii susținute de comunitate (ASC). O caracteristică intrinsecă a modelului de Agricultură Susținută de Comunitate (ASC) este împărțirea riscurilor și beneficiilor între producător și consumator prin plata în avans și un angajament pe termen lung. Angajamentul consumatorului de a cumpăra în avans o parte din recoltă pe o perioadă lungă de timp oferă producătorului un context de siguranță în producție și investiții, atenuând riscurile de ambele părți.

1482 lei5148 lei

Configurează-ți abonamentul

COȘURI

0

VALOARE COȘ

0

COST TOTAL

0

Alegi să plătești în 0 rate de 0 lei

Vacanță (săpt.) *

Știm că un abonament anual este o decizie importantă. Ca să iei o decizie bine informat am pregătit pentru tine o listă cu întrebări frecvente care explică cum funcționează abonamentul și un chestionar care să te lămurească dacă modelul agriculturii susținute de comunitate (ASC) este pentru tine.

Producem legume tot timpul anului
Așa că, în cele 12 luni de abonament, în funcție de săptămânile de vacanță pe care ți le alegi, vei primi între 52 (fără vacanță) și 46 (cu 6 săptămâni de vacanță) de coșuri pentru opțiunea cu livrare săptămânală și 26 (fără vacanță) până la 20 (cu 6 săptămâni de vacanță) de coșuri pentru opțiunea cu livrare din două în două săptămâni. 

Coșul va contine între 6 și 15 varietăți de legume în funcție de mărime. Aici găsești conținutul planificat al coșului.

Ce beneficii ai?
Legumele cumpărate în regim de abonament sunt cu 5-25% mai ieftine decât dacă le-ai cumpăra la bucată. În plus, ca abonat ai 10% reducere la legumele și răsadurile vândute la bucată în Magazinul Online și la cursurile și evenimentele de la Sol și Suflet.

Livrăm în Ploiești și București la un punct de livrare aproape de tine.

Modalități de plată flexibile
Vrem ca legumele noastre să fie cât mai accesibile, așa că oferim flexibilitate privind modalitățile de plată. Poți plăti lunar (12 tranșe), trimestrial (4 tranșe), semestrial (2 tranșe) sau anual (integral).

Compoziția coșurilor din săptămâna 12 Livrare Miercuri și Joi, 27-28 MARTIE - București
și Joi,
28 MARTIE - Brașov.

Coș mic (69 lei)
val. la bucată 80 lei

Coș mediu (89 lei)
val. la bucată 105 lei

Coș mare (109 lei)
val. la bucată 132 lei

* Compoziția coșurilor pentru următoarea săptămână se actualizează în fiecare vineri.

Nu ești sigur că vrei un abonament? Încearcă un coș „One-Time”!

Vrei doar ceva anume? Poți cumpăra legume la bucată.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament