Shop

Bine te-am găsit! Dacă ai ajuns aici înseamnă ca ești în căutarea unei surse sigure de legume proaspete, naturale, sănătoase și de sezon.

Abonament "Sol și suflet"

Ai ajuns unde trebuie! Am creat pentru tine un model de abonament simplu, accesibil și atât de flexibil încât poți să-l îngheți și să pleci liniștit în vacanță. Ai de ales între 3 mărimi de coș (mic, mediu, mare), o frecvență de livrare săptămânală sau bilunară și o perioada de probă de 4 livrări.

Știm că un abonament anual este o decizie importantă. Am pregatit pentru tine o listă cu întrebările frecvente despre abonament și un chestionar care să te ajute în luarea deciziei…

Vouchere

Cumperi o parte din recoltă in avans, noi câștigam stabilitate fară să ne împrumutăm la bănci iar tu ai parte de reduceri.

Voucherul este valabil 1 an de zile iar în cazul în care vă aflați într-o situație în care nu mai puteți cumpăra de la noi (vă mutați în alt oraș etc.) vă vom returna soldul rămas. Poți cumpara legume la bucată sau coșuri one – time si beneficiezi de reduceri considerabile.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament