Ce conține coșul

Poți vedea în fiecare săptămână conținutul coșului săptămânal în secțiunea Magazin Online, pe Facebook sau în Newsletter. Acesta se actualizează în fiecare Joi seara pentru livrarea din Miercurea viitoare.

Compoziția coșurilor din săptămâna 12 Livrare Miercuri și Joi, 27-28 MARTIE - București
și Joi,
28 MARTIE - Brașov.

Coș mic (69 lei)
val. la bucată 80 lei

Coș mediu (89 lei)
val. la bucată 105 lei

Coș mare (109 lei)
val. la bucată 132 lei

* Compoziția coșurilor pentru următoarea săptămână se actualizează în fiecare vineri.

Coșul conține între 8-15 varietăți de legume proaspete (culese majoritar cu o zi înaintea livrării), sănătoase (fără chimicale, cu valoare nutritivă mare), gustoase (gustul vine din practicile specifice agriculturii regenerativ-organice precum fertilizarea cu compost, culturi verzi, adaugarea de biostimulatori și macerate, activarea microbiologiei solului), cu grijă față de sol și biodiversitate, cultivate și livrate local.

În tabelul de mai jos găsești conținutul planificat al coșurilor săptămânale. În funcție de condițiile meteo, climatice, presiunea bolilor, dăunătorilor sau alte motive (din lunga listă de riscuri din agricultură) este posibil ca în unele săptămâni varietatea legumelor din coș să scadă, urmând ca ele să se echilibreze prin cantități (mai puține varietăți, mai multe cantități).

Ne străduim ca acestea să fie cazuri izolate.

 

descarca pdf  – Calendar recoltare legume de sezon de la Sol și Suflet

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament