Voluntariat

Dacă vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului, să locuiești departe de agitația orașului și în același timp să înveți despre aspectele teoretice și practice ale unei ferme regenerative poți să faci voluntariat la noi în una din cele 4 forme:

Voluntariat Rezidential la Fermă

Voluntariatul rezidențial la fermă este asemănător cu programul WWOOF. Perioada minimă este de 5 zile iar cea maximă de 6 luni. Programul de lucru este de 6 ore pe zi, începe la 08.00 și se termină la 16.00 cu o oră pauză de masă. Pentru primele 5 zile toți voluntarii își vor acoperi costurile cu hrana și întreținerea spațiului în valoare de 60 de lei pe zi.

Atenție! Voluntariatul rezidențial presupune locuirea în casa de la fermă, la cort în zona de camping sau într-o casă închiriată din sat alături de ceilalți rezidenți. Înainte să completezi formularul familiarizează-te cu regulile, conduita și condițiile de viață și de lucru de la fermă.

Tabere de Voluntariat rezidențiale

O tabără de voluntariat este ocazia ideală să cunoști oameni noi, să contribui la realizarea unei lucrări sau a unui proiect specific de la fermă și să guști din viața în comunitate aproape de natură. Presupune muncă dar și distracție. Programul de lucru este de 6 ore pe zi, 08.00 – 16.00, cu o oră pauză de masă. În timpul liber poți să te relaxezi, să gătești, să participi la activități sau să mergi în excursii cu alți voluntari și cu membrii proiectului.

Durata unei tabere este de 2- 14 zile. Vei locui la cort, iar mancarea și cazarea îți sunt asigurate. Vezi termenii și condițiile de viață și activitate la ferma.

Dacă ești interesat(ă) completează formularul de înscriere și te vom contacta înainte de următoare tabără.

PermaBlitz

PermaBlitz este un atelier practic de o zi în care realizăm împreună o lucrare sau un proiect specific la fermă. Este singura posibilitate nerezidențială de a vizita ferma.

Voluntar organizare evenimente și cursuri

Voluntariatul constă în participarea la pregătirea și logistica evenimentelor și cursurilor pe care le organizăm la fermă. Domeniile de activitate pot fi diferite de la ajutor în bucătărie, primirea cursanților, construcții, comunicare, transport, achiziții. În unele cazuri, va fi nevoie să te cazezi la fermă cu cel puțin o zi înainte de eveniment.

Dacă ești interesat(ă), completează formularul de înscriere și te vom contacta înainte de următorul eveniment.

Dacă vezi și alte moduri în care să contribui prin voluntariat scrie-ne!

0
Coșul este gol!

Se pare ca nu ai adaugat nici un produs in cosul încă.

Vezi produsele