Voluntariat

Suntem un centru internațional de educație, practică și voluntariat în permacultură și agricultură regenerativă.
Deși nu suntem o comunitate intențională (luăm decizii doar împreună) folosim procese și dinamici specifice acestora. Atmosfera pe care o cultivăm este una de grijă, generozitate, încredere, integritate, autenticitate și abundență.

În 2022 ne-au vizitat 22 de persoane din UK, Franța, USA, Germania, Spania, Ungaria, Turcia,  Lituania și 2 persoane din România, care au stat în medie 3 săptămâni.
Ne-ar plăcea ca anul acesta să avem la fermă mai mulți oameni din România cu care să împărtășim experiența de comunitate, cunoștințele și pasiunea noastră.


Dacă vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului, să locuiești departe de agitația orașului și în același timp să înveți la firul ierbii despre aspectele teoretice și practice ale unei ferme regenerative poți să faci voluntariat la noi în una din cele 4 forme

Voluntariat Rezidențial la Fermă

Voluntariatul rezidențial la fermă este asemănător cu programul WWOOF.  Programul de lucru este de 5 ore pe zi, începe la 08.00 și se termină la 16.00 cu o oră pauză de masă. 

Atenție! Voluntariatul rezidențial presupune locuirea în casa de la fermă, în domul pentru voluntar iarna iar pe timp de vară la cort, în zona de camping.
Pentru 2023 plănuim să construim 4 camere din materiale naturale (lemn, hempcrete) pentru voluntari.
Poți aplica prin completarea formularului, sau pe contul nostru de Workaway, aici.
Dacă ai mai multe întrebări, suntem la un telefon distanță.

Tabere de Voluntariat rezidențiale

O tabără de voluntariat este ocazia ideală să cunoști oameni noi, să contribui la realizarea unei lucrări sau a unui proiect specific de la fermă și să guști din viața în comunitate aproape de natură. Presupune muncă dar și distracție. Programul de lucru este de 6 ore pe zi, 08.00 – 16.00, cu o oră pauză de masă. În timpul liber poți să te relaxezi, să gătești, să participi la activități sau să mergi în excursii cu alți voluntari și cu membrii proiectului.

Durata unei tabere este de 2- 14 zile. Vei locui la cort, iar mancarea și cazarea îți sunt asigurate. Vezi termenii și condițiile de viață și activitate la ferma.

Dacă ești interesat(ă) completează formularul de înscriere și te vom contacta înainte de următoare tabără.

PermaBlitz

PermaBlitz este un atelier practic de o zi în care realizăm împreună o lucrare sau un proiect specific la fermă. Este singura posibilitate nerezidențială de a vizita ferma.

Voluntar organizare evenimente și cursuri

Voluntariatul constă în participarea la pregătirea și logistica evenimentelor și cursurilor pe care le organizăm la fermă. Domeniile de activitate pot fi diferite de la ajutor în bucătărie, primirea cursanților, construcții, comunicare, transport, achiziții. În unele cazuri, va fi nevoie să te cazezi la fermă cu cel puțin o zi înainte de eveniment.

Dacă ești interesat(ă), completează formularul de înscriere și te vom contacta înainte de următorul eveniment.

Dacă vezi și alte moduri în care să contribui prin voluntariat scrie-ne!

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament