Este ASC pentru mine?

Realitatea este că agricultura susținută de comunitate (ASC) nu este potrivită pentru toată lumea și nu ar trebuie să ai resentimente dacă nu e pentru tine.

Presupune mai multă implicare decât să mergi la piață sau la supermarket ca să-ți cumperi legumele. Este important sa iei decizia informat și să îți clarifici dacă așteptările și nevoile tale se potrivesc cu experiența oferită de ASC.

Știm că este o decizie importantă să-ți faci abonament anual cu plata în avans, de aceea am și introdus perioada de probă pentru primele 4 coșuri.

E important pentru tine să consumi legume curate și dintr-o sursă sigură?

Pentru a te lămuri dacă abonamentul prin modelul agriculturii susținute de comunitate este pentru tine poți reflecta la următoarele întrebări:

E foarte important pentru tine să consumi legume curate și dintr-o sursă sigură?

Dacă nu știi cum sunt crescute legumele în sistem convențional îți spunem noi: cu erbicide tot timpul anului cu perioade mari de remanență în sol, cu pesticide chimice extrem de toxice și de multe ori fără a se respecta măcar perioada de pauză.

Dacă nu ne crezi mergi într-un bazin legumicol de lângă București precum Băleni, Colibași, Lungulețu sau la o fitofarmacie și pune câteva întrebări.

Vă garantăm că legumele noastre sunt crescute cu grijă, transparență și integritate. Dacă vreți, puteți să ne vizitați ca să vă încredințați și chiar să ne ajutați la muncă.

Îți faci timp să gătești?

Un coș săptămânal plin de legume proaspete și de sezon poate fi o provocare dacă nu ai timp să gătești, preferi să-ți comanzi mâncarea online sau să iei masa în oraș. E important să fi sincer cu tine în ceea ce privește obiceiurile tale de gătit înainte să iei decizia și poate ar fi mai bine să începi cu un coș mai mic sau cu un abonament bilunar.

Ai timp să mergi în fiecare săptămână să îți ridici coșul?

E important să știi de la început că o parte din angajamentul tău este să ajungi să-ți ridici coșul de la punctul de livrare în ziua și în intervalul agreat.

Rețeaua noastră de puncte de livrare e în continuă dezvoltare și se va mări organic în așa fel încât să fim cât mai aproape de tine.

Gustul și valoarea nutrițională a legumelor sunt importante pentru tine?

Gustul și prospețimea contează. Ca să gătești o masă delicioasă, dincolo de îndemânarea bucătarului, e nevoie de ingrediente de calitate, proaspete și savuroase.

Legumele noastre sunt crescute cu grijă, într-un mediu natural, într-un sol viu, hrănite cu materie organică și sunt culese cu puțin timp înainte de livrare, ca să te bucuri de cea mai proaspătă experiență culinară.

Ești dispus(ă) să plătești în avans abonamentul?

Modelul nostru de ASC este flexibil prin mai multe modalități de plată și condiții de retragere. Chiar și așa, este nevoie să-ți acorzi încrederea fermierului că va face tot posibilul să ai o experiență plăcută.

De la origini, o caracteristică intrinsecă a modelului de Agricultură Susținută de Comunitate (ASC) este împărțirea riscurilor și beneficiilor între producător și consumator prin plata în avans și un angajament pe termen lung.

Pentru un sistem alimentar stabil, etic și regenerativ este nevoie să facem un efort comun ca să ne bucurăm de potențialul pe care l-ar aduce acesta.

Îți place să gătești și să experimentezi rețete noi?

Tot ce cultivăm este proaspăt, de sezon, și divers, așa știm să facem!

Cultivăm aproximativ 50 de varietăți de legume pe parcursul întregului an. În anumite săptămâni îți vom livra unele legume de care probabil că nu ai mai auzit. Dacă acest lucru te face fericit, abonamentul este pentru tine.

Câteodată, vei avea dovlecei mai multe săptămâni consecutive și apoi se vor termina sau nu vei avea roșii mai devreme de iulie și ridichi și spanac vara.

Drept consecință, vei avea uneori posibilitatea să găsești a 12-a rețetă de dovlecel sau de praz sau să experimentezi legume noi precum bok choy sau kale.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament