Puncte de livrare

Coșul de legume se livrează în fiecare zi de miercuri și poate fi ridicat de la unul dintre punctele de livrare din București și Ploiești în intervalul de timp stabilit. Rețeaua noastră de puncte de livrare va crește continuu, astfel încât să fim cât mai aproape de tine.

Propune o locatie

Suntem deschiși la recomandări din partea ta pentru puncte noi de livrare precum grădinițe și școli, bacanii, cofetării, restaurante, studiouri de yoga etc. Dacă ai o recomandare trimite-ne contactul.

Pentru companii

Facem și livrari la sediul companiilor care au cel puțin 5 abonați la coșul saptamanal. Dacă reprezinți sau lucrezi într-o companie și ești interesat(ă) de abonamentul de la Sol și Suflet scrie-ne!

Livrari la domiciliu

Momentan nu facem livrări la domiciliu pentru că încă nu avem capacitatea logistică și resursele umane necesare, dar ne străduim să găsim o soluție pe termen mediu.

Puncte de livrare

Suntem la început de drum și momentan avem un număr limitat de puncte de livrare, însă ne dorim să ajungem cât mai aproape de tine.  Căutăm puncte de livrare noi care să deservească cartierele: Băneasa, Aviației, Primăverii, Aviatorilor, Mihalache, Dorobanți, Tei, Victoriei, Romana, Iancului, Muncii, Dristor, Titan. Dacă vrei un abonament și punctele de livrare existente nu ți se potrivesc scrie-ne și vom încerca să găsim o soluție. 

Coming Soon: Metrou Titan

Stabilim ultimele detalii cu un partener din zona metrou Titan care să ne găzduiască. Cât de curând vom lista locația ca punct de livrare.

Coming Soon: Piața Muncii

Stabilim ultimele detalii cu un partener din zona metrou Piața Muncii care să ne găzduiască. Cât de curând vom lista locația ca punct de livrare.

Romo: de la Producător direct la Consumator

Romo este un grup de Facebook, unde Săptămânal, fiecare producător își publică oferta curentă sub forma unei postări dedicate pe grup iar Consumatorii își plasează comenzile ferme printr-un simplu comentariu la postările producătorilor. Producătorii și consumatorii se întâlnesc o dată pe săptămână, timp de 30-60 de minute, pentru predarea primirea comenzilor și o scurtă socializare. ADRESA:DN1 Value Center, Balotești Orar: 18-19

Greenfield Residence

Greenfield Residence este un punct de livrare dedicat comunității locale. Comenzile se pot face prin intermediul magazinului online sau prin aplicație dedicată locuitorilor din cartier. Livrările se fac în fiecare miercuri între 20 – 21. ADRESABlvd Platanilor în parcarea din vecinătatea blocului 45A14044, București

Rawdia

rawdia este un restaurant şi magazin vegetarian şi raw-vegan unde găseşti atât preparate şi ingrediente predominant raw-vegane cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi convingeri despre un mod de viaţă sănătos şi curat. ADRESAPuțul lui Zamfir 50-52Sector 2, București

Politica punctelor de livrare

Fiecare punct de livrare are particularitățile sale specifice, pe care ți le vom clarifica înainte de prima livrare. Pentru mai multe informații, întreabă personalul de la punctul de livrare.

Legumele tale te vor aștepta în punctele de livrare în cutii de carton pliabile, etichetate cu numele tău. Te rugăm să semnezi că ai primit coșul. Întreabă personalul de la punctul de livrare unde semnezi.

Pentru că ne dorim să evităm risipa de carton (cutia mică costă 6 lei, iar cea mare 9 lei) te rugăm să ne ajuți prin a veni la livrare cu sacoșe, caserole și alte recipiente potrivite pentru produse. După golirea coșului te rugăm să depozitezi cutia conform indicațiilor personalului de la punctul de livrare.

Dacă te regăsești într-o situație în care chiar îți este imposibil să îți aduci sacoșă reutilizabilă sau alte recipiente, poți lua cutia  în sistem de garanție-returnare în valoare de 6 lei pentru cutia mică și de 9 lei pentru cutia mare.

0
Coșul este gol!

Se pare ca nu ai adaugat nici un produs in cosul încă.

Vezi produsele