Puncte de livrare

Coșul de legume se livrează în fiecare zi de miercuri în București și joia în Brașov și poate fi ridicat de la unul dintre punctele de în intervalul de timp stabilit. Rețeaua noastră de puncte de livrare va crește continuu, astfel încât să fim cât mai aproape de tine.

Propune o locatie

Suntem deschiși la recomandări din partea ta pentru puncte noi de livrare precum grădinițe și școli, bacanii, cofetării, restaurante, studiouri de yoga etc. Dacă ai o recomandare trimite-ne contactul.

Pentru companii

Facem și livrari la sediul companiilor care au cel puțin 5 abonați la coșul saptamanal. Dacă reprezinți sau lucrezi într-o companie și ești interesat(ă) de abonamentul de la Sol și Suflet scrie-ne!

Livrari la domiciliu

Momentan nu facem livrări la domiciliu pentru că încă nu avem capacitatea logistică și resursele umane necesare, dar ne străduim să găsim o soluție pe termen mediu.

Puncte de livrare

Suntem la început de drum și momentan avem un număr limitat de puncte de livrare, însă ne dorim să ajungem cât mai aproape de tine.  Căutăm puncte de livrare noi care să deservească cartierele: Băneasa, Aviației, Primăverii, Aviatorilor, Mihalache, Dorobanți, Tei, Victoriei, Romana, Iancului, Muncii, Dristor, Titan. Dacă vrei un abonament și punctele de livrare existente nu ți se potrivesc scrie-ne și vom încerca să găsim o soluție. 

Butter Coffee shop

Butter este o cafenea situată pe strada Alexandru Constantinescu, la numărul 43, în cartierul Domenii, lângă Arcul de Triumf și Biserica Cașin. Este un spațiu dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru lucru, fie pentru citit sau socializat.

ADRESA
Alexandru Constantinescu 43, Sector 1, București

ORAR Ridicare Coș: miercuri, 16:00 – 18:00

Greenfield Residence

Greenfield Residence este un punct de livrare dedicat comunității locale. Comenzile se pot face prin intermediul magazinului online sau prin aplicația dedicată locuitorilor din cartier. Livrările se fac în fiecare miercuri între 20 – 20:30.

ADRESA
Blvd Platanilor în parcarea din vecinătatea blocului 45A
14044, București

ORAR Ridicare Coș: miercuri, 20:00 – 20:30

Romo București: de la Producător direct la Consumator

ROMO este un grup de Facebook unde, săptămânal, fiecare producător își publică oferta curentă sub forma unei postări dedicate pe grup iar Consumatorii își plasează comenzile ferme printr-un simplu comentariu la postările producătorilor. Producătorii și consumatorii se întâlnesc o dată pe săptămână, timp de 60 de minute, pentru predarea-primirea comenzilor și o socializare.

ADRESA
DN1 Value Center, Balotești, în interiorul Food-Court-ului.

ORAR Ridicare: Miercuri, 18:30 – 19:30

Bacănia Veche

Băcănia Veche este o poveste despre gusturi nealterate, de la țară, despre arome autentice si mâncare sănătoasă. 

ADRESA
Barbu Văcărescu 49, Sector 2, București

ORAR Ridicare: Miercuri, 16:00 – 20:00

Nood

Noi suntem NOOD. Facem prăjituri de la zero, pentru că ne plac ingredientele de sezon și gustul bun: fără zahăr, soia, arome artificiale sau aditivi.

ADRESA
Blvd Aviatorilor, nr. 8, București

ORAR Ridicare: miercuri, 16:00 – 18:00

ROMO Brașov: de la Producător la Consumator

Livrăm la târgul ROMO Brașov: de la Producător la Consumator la Magnolia Center în fiecare joi, între 17-18. Pentru comenzi intra pe grupul de Facebook.

ADRESA
Brașov, Magnolia Center, Str. Crișului, nr. 18

ORAR Ridicare: Joi, 17:00 – 18:00

The Legacy | Bucharest

The Legacy | Bucharest este o grădină urbană cu o lungă tradiție în București dotată cu un co-working hub și un spațiu de evenimente.

ADRESA
Str. Gazelei, nr. 44, sector 4, București

ORAR Ridicare Coș: Joi, 13:00 – 19:00

KooKoo Grocery

KooKoo Grocery este un magazin online care livreaza rapid din depozitele proprii în 1-2h in Bucuresti si Ilfov, seara si in weekend.

ADRESA
Vespasian nr. 59, sector 1, Bucharest, Romania, 010922

ORAR Ridicare: joi, 10:00 – 20:00

Politica punctelor de livrare

Fiecare punct de livrare are particularitățile sale specifice, pe care ți le vom clarifica înainte de prima livrare. Pentru mai multe informații, întreabă personalul de la punctul de livrare.

Legumele tale te vor aștepta în punctele de livrare în cutii de pliabile din plastic, etichetate cu numele tău. Te rugăm să semnezi că ai primit coșul. Întreabă personalul de la punctul de livrare unde semnezi. 

Nu uita să aduci cu tine sacoșe, caserole și alte recipiente potrivite pentru produse.  După golirea coșului te rugăm să depozitezi cutia conform indicațiilor personalului de la punctul de livrare.

 

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament