Voucher 2000 lei

2000 lei

Dragi clienți și comunitate, vă mulțumim că ne sunteti alaturi. Simțim că suntem apreciați și susținuți în misiunea noastră și că împărtășim multe valori comune, dincolo de nevoia de a mânca sănătos. Suntem bucuroși că am ajuns anul acesta să livrăm săptămânal pentru aproximativ 100 de familii din București și Brașov, și că o parte dintre voi cumpărați în mod recurent legume din fermă. 

Încă suntem la început de drum, și nu avem suficient cash-flow încât să facem un minimum de investiții într-o infrastructură de producție care să ne reducă riscurile și să dea mai mult sens și rezultat muncii și dedicării noastre. Avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne puteți ajuta să facem aceste investiții și să trecem peste perioada dificilă prin achiziționarea de legume prin cele 4 tipuri de Voucher, cu beneficiul unei reduceri avantajoase.

Voucherul este valabil 1 an de zile iar în cazul în care vă aflați într-o situație în care nu mai puteți cumpăra de la noi (vă mutați în alt oraș etc.) vă vom returna soldul rămas.

Vă vom ține la curent în legătură cu soldul dvs. prin mesaj privat.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Comandă abonament

Detalii abonament